Autorizatiile de construire pentru Romaltyn poarta patru semnaturi – Afla care sunt functionarii din cadrul Primariei care au parafat actele respective

Primaria Baia Mare a emis trei autorizatii de construire pentru anumite investitii ale Societatii Romaltyn Mining. Acestea vizeaza statia de preparare a laptelui de var, o deviere de conducte la Iazul Meda si o modernizare a procesului de detoxifiere a tulburelilor.

Intrebat cine a semnat aceste autorizatii, primarul interimar Mircea Dolha a precizat, in cadrul emisiunii Garda de Noapte, difuzata pe postul de televiziune Transilvania Folclor, ca stie care sunt functionarii in cauza, insa nu poate da numele acestora.

„Aveti rabdare pana marti, la sedinta de Consiliu Local, cand voi face dezvaluiri referitoare la acest lucru”, a spus Dolha. De ce atata secret in jurul a patru semnaturi, nu intelegem, avand in vedere caracterul public al actelor respective.

In cadrul aceleiasi emisiuni, consilierul local Vasile Vlasin s-a arata mai putin inhibat de presiunea dezvaluirilor pe care le-ar putea face si a oferit numele celor care au semnat autorizatia de construire: viceprimarul Istvan Ludescher, secretarul Rodica Brad, arhitectul sef Rodica Pandi si Genovica Dorolti, inspector zonal.

ZiarMM.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu