AVEM ȘANSA SCHIMBĂRII – Consilierii locali decid azi cine va prelua frâiele orașului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Azi, 4 decembrie, e zi mare. E ziua în care Baia Mare ar putea avea șansa unui nou început. Aleșii locali sunt așteptați să aleagă viceprimarul cu atribuții de primar, care va conduce orașul până anul viitor. Au de ales între Doru Dăncuș, care este văzut de mulți dintre băimăreni drept continuatorul pușcăriașului Cătălin Cherecheș sau Pap Istvan. Consilierii locali vor decide azi dacă vor continua politica dusă de Cherecheș sau vor alege schimbarea.

Deja unul dintre partidele politice a lansat în mediul online un sondaj de opinie referitor la cine să conducă orașul în perioada următoare. Nu e nevoie decât să citiți comentariile și vă faceți o idee despre omul pe care îl vor băimărenii la cârma orașului.

ACTUALIZARE A fost mai bine de o oră de discuții, unele aprinse, fiecare și-a spus punctul de vedere, toți au recunoscut că se gândesc numai la orașul acesta și la binele lui, dar mai ales la băimăreni. Că nimeni nu dorește binele băimăreanului mai bine decât alesul local. Și în final am votat, dar nu s-a întâmplat nimic. Tot Dăncuș va conduce Baia Mare până la viitoarele alegeri.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Ungur Andreea Stefania

  Nu pot vota. Au facut cei de la USR un sondaj cred ca poate vota doar ei si noi nu. Eu una am votat si nu am putut. Sa va fie rusine

  Reply
 2. dan

  Mai onest il vad pe Pap Istvan, din referinte externe si in contradicitie cu infatuatul (din pacate ramin) Dancus.
  Numele lui are rezonanta buna, dar omul nu-l onoreaza. A incercat sa suie pe scara uitind ca maimuta cu cit se suie mai sus, i se vede fundul mai bine.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole