septembrie 28, 2021

Baia Mare: Bicicletă furată în plină zi din fața unui imobil

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La data de 11 iulie, la ora 18.08, polițiștii de investigații criminale din Baia Mare au fost sesizați prin plângere de un bărbat de 48 de ani cu privire la faptul că în aceeași zi, în intervalul orar 13.00-14.00, persoană necunoscută i-a sustras bicicleta, care se afla asigurată cu sistem antifurt, din fața unui imobil de pe bulevardul Traian.

Prejudiciul cauzat a fost de 300 de lei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, informează IPJ.

În urma activităților operative, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii, respectiv un bărbat de 40 de ani din Ulmeni.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în urma prezentării acestuia la Judecătoria Baia Mare, ieri, 22 iulie a.c., pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Gogu

    Și eu am raportat un furt de bicicleta tot pe Traian In luna mai am fost la poliție cu imagini de pe camera din scara blocului și nu am primit niciun răspuns!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2