Baia Mare: De la 1 august toți pensionarii vor beneficia de transport gratuit pe orice linie URBIS

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pensionarii cu domiciliul în Baia Mare vor beneficia de abonament gratuit la URBIS, indiferent de line. Valabilitatea abonamentului de călătorie este de 1 an.

Astfel, vârstnicii nu vor mai fi nevoiți să-și reînoiască lunar documentul de călătorie. Actele necesare pentru obținerea abonamentului URBIS sunt următoarele: cuponul de pensie, cartea de identitate şi adeverinţă anuală emisă de Direcţia de Asistenţă Socială prin Centrul CASPEV, situat pe str. Săsarului nr. 3 sau prin alte Centre din structura DAS.

Prețul unui astfel de abonament a fost stabilit la suma de 150 de lei/pensionar și va intra în vigoare cu data de 1 august 2020.

Pentru decontarea abonamentelor de călătorie eliberate, SC URBIS SA va emite lunar facturi, către Municipiul Baia Mare prin DAS, proporţional cu lunile de valabilitate a abonamentelor, până la achitarea integrală a acestora, respectiv în cota de 1/12 din valoarea abonamentelor.

Pentru restul categoriilor, tarifele abonamentelor au rămas aceleași. Elevii și studenții beneficiază în continuare de gratuitate pe mijloacele de transport în comun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. dan

    Daca ai cuponul de pensie si buletinul, la ce mai trebuie hirtie de la CASPEV? Ce mai adevereste CASPEV?
    Ca esti pensionar si nu pierzi timpul la CASPEV?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *