BAIA MARE – De maine se curăță străzile orașului de mizerie. Așteptăm și reparatul gropilor

Maine, 12 martie, demarează activitățile de salubrizare specifice după sezonul rece, respectiv curățenia de primăvară, care va fi pană în data de 15 mai 2022.  În acest sens, sâmbătă, 12 martie 2022, vor fi efectuate lucrări de răzuire, măturat manual și mecanizat, spălat cu presiune manual și mecanizat pe Bulevardul București, respectiv pe Bulevardul Unirii.
Primăria Baia Mare precizează că duminică, 13 martie 2022, operațiuni similare vor fi derulate pe Bulevardul. Traian, respectiv pe Bulevardul Republicii (porțiunea cuprinsă între intersecția cu strada Vasile Alecsandri până la intersecția cu Bulevardul Independenței).
„Rugăm cetățenii municipiului Baia Mare să aibă înțelegere și să scuze deranjul care se va crea pe o perioadă limitată de timp în zonele de parcare situate pe bulevardele menționate. Vă rugăm, stimați cetățeni, să aveți bunăvoința să eliberați locurile de parcare indicate de către Poliția Locală pe aceste artere de circulație pentru o eficientă curățare a orașului nostru”, precizează municipalitatea.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu