BAIA MARE – Primăria caută recenzori pentru recensămant. Care sunt condițiile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primăria Municipiului Baia Mare recrutează recenzori pentru efectuarea în teren a recensământului în Municipiul Baia Mare, iar recenzorii selectați vor încheia un contract de servicii cu autoritatea locală. Important de precizat că perioada de contractare a serviciilor este de la semnarea contractului data de 17 iulie 2022.

Și totuși candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții generale și anume trebuie să aibă vârsta minimă 18 ani împliniți, minim studii medii absolvite (diplomă absolvent liceu) – condiție eliminatorie, să nu aibă cazier – condiție eliminatorie, să dețină cunoștințe de utilizare a unui terminal de tip tabletă, abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată; capacitatea de a stabili contacte interpersonale, de a fi cordial, plăcut, metodic și riguros, s0ă dispună de un telefon mobil pe care să-l utilizeze pentru comunicare, repectiv rezistență la stres și lucru sub presiune.

Condițiile specifice sunt disponibilitatea de a desfășura muncă pe teren, disponibilitatea de a lucra în medie 8 ore pe zi și în weekend, dar și obligativitatea unei adrese de email: „Atribuțiile personalului de recensământ, conform Modelului de contract cadru de servicii pentru RPL2021 prevăzut în Anexa nr. 2 a HG nr. 145/2022 privind modificarea și completarea HG nr. 1071/2020 pentru stabilirea bugetului și categoriilor de cheltuieli necesare efectuării recensământului populației și locuințelor din România în anul 2021”.

Persoanele interesate vor completa o cerere și o vor transmite on-line pe adresa de e-mail cic@baiamare.ro, sau depuse personal la CIC Primăria Baia Mare, însoțită de cartea de Identitate, certificat de cazier judiciar, respectiv diploma de absolvire (minim studii medii).

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Iugas

    Se cauta, ca mai trebuie sa si lucreze cineva, sa bata strazile pe 7 lei chestionarul, cand toate duoamnele din primarie sunt recenzori sefi pe 6000 lei…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2