BAIA MARE REALĂ – Locuri de joacă distruse și periculoase pentru cei mici (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sunt zone în oraș unde locurile de joacă sunt periculoase pentru cei mici. Ca să nu mai vorbim de mizerabile, cu elemente de mobilier distruse, cu multe zgarieturi, mazgălituri și alte cele. Și situația nu este de ieri, de azi, ci de luni de zile și deși părinții copiiilor așteaptă o rezolvare de la autorități, nimic nu s-a întamplat.

„Multă mizerie, distrugeri, uitați-vă și dumneavoastră cum arata elementele de joacă pentru copii. Vin adolescenții seara, fumează, distrug, scriu cu carioca peste tot. În astfel de locuri trebuie să ne duce copiii la joacă. Am așteptat ca primăria să facă ceva, dar degeaba. Undeva în zona Slavici au scos leagănele de anul  trecut și nu le-au mai adus înapoi. Au uitat probabil. Copiii vor pe leagăn și le explicăm că nu este decat un singur leagăn pentru toți”, ne spune Mihaela.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Maria

  Barem pe Slavici exista un loc de joaca… Pe Petre Dulfu (fosta Secerei), in fostul loc de joaca pentru copii, fosta piață si terenul de tenis, se „toarna” intr-o veselie DOUĂ blocuri, cu magazine la parter si cinci etaje locinte (deocamdata).
  Au fost taiati toti pomii ce erau pe acea supratata de teren, s-a imprejmuit terenul pina in buza ingustului totuar, respectiv a strazii.
  Amprenta blocurilor ocupa integral terenul respectiv imprejmuit, asa incit ma intreb unde vor parca clientii magazinelor si masinile viitorilor locatari, al caror numar va depasi numarul garajelor din subteran. Cit despre zona verde cu care noua constructie participa la mediu, spatiul imprejurul cladirilor- total inexistente.
  Oare cit o fi fost para’ndăratul retrocedarilor, de a durat atita vreme pina sa se distruga locul de joaca al copiilor si locul de sport? Oare cu ce s-a „uns” noul PUZ, de a trecut atit de lin in CL in ultima vreme?
  Cit despre respectarea elementarelor cerințe de mediu in perioada derularii constructiei, le dorim celor de la Primarie care au in responsabilitate subiectul sa inghita aceeasi perioada de timp mizeria provocata locatarilor din blocurile existente- zgomot, praf, poluarea cu echipamentele folosite care sint niste rapagule de mult expirate, urletele care constituie „comunicarea muncitorilor”…
  Of, ce frumos ne-am „pricopsit” cu Romania tuturor posibilitătilor…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2