BAIA MARE – Se caută Șef Serviciu Fond Funciar și Registru Agricol. Care sunt condițiile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Primăria Municipiului Baia Mare a anunțat că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de Șef Serviciu Fond Funciar și Registru Agricol, cu durata normală a timpului de muncă, în baza art. 618 alin. (3) din Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, și a art. IV (2) lit.a) din O.U.G. nr. 34/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.
Condițiile specifice de participare la concurs pentru funcția publică de conducere vacantă de Șef Serviciu Fond Funciar și Registru Agricol, cu durata normală a timpului de muncă (8 ore/zi, 40 ore/săptămână) sunt studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de știință: științe juridice sau în unul dintre domeniile de licență: agronomie sau zootehnie, minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, respectiv candidații trebuie să fie absolvenţi cu diplomă de studii universitare de master absolvite cu diplomă în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 57 alin. (2) din Legea nr. 199/2023.
Concursul va consta în două probe, respectiv, probă scrisă şi interviu. Proba scrisă va avea loc în data de 26.10.2023 ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, strada Gheorghe Şincai, nr. 37.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole