BAIA MARE – Sezonul moto, deschis oficial azi in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Moto 2021

Sezonul moto 2021 s-a deschis oficial azi, 24 aprilie, centrul vechi al Băii Mari fiind luat cu asalt de zeci de motociclete venite din întreg județul, dar și din județele vecine. Bucuria revederii motocicliștilor a fost cu atât mai mare cu cât anul trecut nu am avut deschidere de sezon din cauza pandemiei de coronavirus.

Raul Silaghi, președintele clubului orgamizator Nord 6 Riders, spune că astfel de evenimente sunt așteptate de toți iubitorii de motoare pe două roți, dar și de oameni cărora pur și simplu le place să audă zgomotul făcut de un astfel de motor. Sezonul moto în acest an nu a început sub cele mai bune auspicii, asta datorită unui număr de accidente în care au fost implicați motocicliștii, unele soldate cu moartea motocicliștilor. În Maramureș până acum deocamdată nu am avut evenimente nedorite în care să fie implicați motocicliștii din județ, însă sezonul moto e abia la început.

„Ne vedem, din nou, la o nouă deschidere de sezon organizată de Nord 6 Riders. Ca în fiecare an vom organiza o paradă pe toate arterele principale ale orașului și, bineînțeles, binecunoscuta campanie de conștientizare a șoferilor cu privire la prezența motocicliștilor în trafic. Da, sunt accidente cu motocicliști în continuare, dar numărul lor începe să se diminueze tocmai datorită campaniilor și marșurilor pe care le organizăm noi și la randul lor, toate cluburile moto pe județele lor.  Avem deja accidente în care au fost implicați motocicliști în acest an, probabil ele se datorează faptului că după o perioadă îndelungată în care nu s-a circulat pe drumuri, șoferii s-au dezobișnuit cu motocicliștii în trafic, însă și șoferii și motocicliștii trebuie să țină cont unii de alții în trafic pentru ca să nu mai avem astfel de accidente nedorite„, a declarat Raul Silaghi, președintele Nord 6 Riders.

Dragos HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *