BAIA MARE – Taur scăpat dintr-un abator. S-a cerut ajutorul Poliției Locale

Prin Baia Mare se mai întâmplă și lucruri mai ciudate. Dincolo de intervențiile la scandaluri, consum de alcool în locuri publice sau sancționarea celor care parchează în oraș fără tichet sau abonament de parcare, polițiștii locali mai au și intervenții mai puțin neobișnuite. Cum a fost cea din 13 februarie, orele 14.56, când a fost sesizat faptul că dintr-un abator a scăpat un taur care a pătruns în incinta unei societăți comerciale. A fost asigurată zona de Poliția Locală Baia Mare până la recuperarea acestuia de către angajații abatorului.

Nu a fost singura intervenție din ultima săptămână. Astfel, în 14.02.2024, orele 14.25, a fost sesizat faptul că pe Bulevardul Regele Mihai I sunt aprinse deșeuri care produc fum foarte dens. Persoana în cauză a fost identificată și sancționată contravențional,

„În data de 16.02.2024, orele 13.05, a fost sesizat faptul că în Parcul Mara sunt mai multe persoane care consumă alcool lângă locul de joacă și tulbură liniștea publică prin strigăte, la fața locului au fost identificate și sancționate contravențional două persoane. În data de 16.02.2024, orele 13.36, a fost sesizat faptul că pe Bulevardul Independentei sunt persoane de sex feminin care atrag persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale, la fața locului acestea au fost identificate și sancționate contranvențional

În data de 18.02.2024, orele 17.05, a fost sesizat faptul că în Piața Libertății sunt mai multe persoane care consumă alcool și tulbură liniștea publică prin strigăte, la fața locului au fost identificate și sancționate contravențional doua persoane”, arată Poliția Locală Baia Mare.

Tot ca intervenție amintim faptul că în 18 februarie, orele 02.00, echipajul mixt care acționa, în cadrul dispozitivului de siguranță publică al Poliției Baia Mare, in zona Bulevardul Independenței, a interceptat o persoană cu un comportament suspect. La controlul preventiv efectuat asupra acesteia au fost găsite mai multe pliculete cu substanțe interzise. Documentația întocmită în acest caz a fost înaintată pentru continuarea cercetării structurii competente din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu