Baimarenii mai au la dispozitie o luna si jumatate daca vor sa beneficieze de reducerea cu 10% din plata taxelor si a impozitelor locale

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Baimarenii mai au la dispozitie o luna si jumatate pentru a-si plati taxele si impozitele locale daca doresc sa prinda reducerea de 10% oferita de administratia locala. Platile se pot face atat la cele patru casierii, puse la dispozitia cetatenilor, cat si online, accesand pagina www.baiamare.ro. De reducere pot beneficia doar cei care achita integral taxele si impozitele locale, pana la data de 31 martie 2020, inclusiv.

Totodata baimarenii care inca nu si-au depus declaratia pentru salubrizare o pot face fie la casieriile aflate in subordinea unitatii administrativ-teritoriale, fie la cele de la VITAL sau online, cu precizarea ca la aceste puncte se poate achita si taxa, care este de 7 lei/persoana/luna.

Va reamintim faptul ca aceasta taxa poate fi achitata si prin mandat postal, iar expedierea trebuie facuta pe adresa: Directia de Venituri Primaria Baia Mare, str. Crisan nr. 2.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1