Barbati de vanzare: Cat costa o seara cu Catalin Chereches sau Gabriel Zetea? Cei doi participa la o licitatie de barbati, in scop caritabil

Deputatul independent Catalin Chereches si consilierul judetean Gabriel Zetea sunt de vanzare. Acestia vor putea fi „cumparati” in cadrul unei licitatii organizate de clubul Mistique, situat pe strada Scolii, din Baia Mare, in seara de sambata, 4 decembrie.

Toate doamnele sau domnisoarele dornice a petrece o seara cu cei doi politicieni, in clubul baimarean, o vor putea face contra unei sume de bani donata in scopuri caritabile.

Alaturi de Cherches si Zetea, la dispozitia dumneavoastra vor sta si jurnalistii Radu Tolas, Dan Coarda, precum si Doru Dancus, presedintele asociatiei Am Fost S’om Fi, din Ieud, sau omul de afaceri Florin Vaida.

Cu banii stransi, se vor cumpara cadouri de Mos Nicolae pentru 50 de copii, grupul tinta fiind cei din casa de tip familial situata pe Strada Alba Iulia, din Baia Mare.

La licitatie si-au anuntat participarea o serie de politicieni, printre care si Dragos Titea, reprezentantul PSD Baia Mare.

ZiarMM.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu