UPDATE – Bătaie clanuri Baia Mare: 10 dintre scandalagii au primit amenzi pentru că nu aveau declarație pe propria răspundere. S-a întocmit și dosar penal

Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Reprezentanții Poliției Maramureș vin cu noi precizări. Florina Meteș: ”În urma evenimentului de ieri de la Baia Mare, care a impus necesitatea restabilirii climatului de ordine și siguranță publică au fost identificate, legitimate și conduse la sediul Poliției municipiului Baia Mare mai multe persoane.

Activitățile investigative și procedurale efectuate au condus la clarificarea situației de fapt și identificarea tuturor participanților la conflictul respectiv, inclusiv a unor martori la acest eveniment.

La momentul intervenției la fața locului una dintre aceste persoane a fost indicată de către alte persoane prezente ca fiind participantă la conflictul de referință, context în care a fost interceptată, imobilizată și condusă la sediul poliției, stabilindu-se ulterior că nu a fost implicată în eveniment.

Facem precizarea că toate activitățile au fost realizate cu respectarea prevederilor legale, reafirmând că prioritatea instituției noastre este prezervarea permanentă a climatului de ordine și siguranță publică.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale”.

Scandalul dintre cele două clanuri care a avut loc marți seara în zona unui magazin din Baia Mare s-a lăsat și cu amenzi, în timp ce polițiștii au propus continuarea urmăririi penale față de șapte dintre persoanele implicate.

”În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovire sau alte violențe.

Polițiștii au propus continuarea urmăririi penale față de 7 persoane, urmând ca parchetul să confirme măsura propusă”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Pentru că nu au avut declarație pe propria răspundere, 10 dintre aceștia au fost amendați.

”Comitetul Judetean pentru Situații de Urgență este abilitat să vă comunice că cele 10 persoane implicate și cercetate în scandalul produs aseară în apropierea unui supermarket nu au avut declarații pe propria răspundere și au fost sancționate contravențional fiecare pentru nerespectarea prevederilor ordonanței militare cu suma de 20.000 lei”, a precizat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

Vlad HERMAN

UPDATE: Reglare de conturi între două clanuri din Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Vioara cu Goarna

  No, no , mare zarva afara … Amuzant ar fi daca nu este de plans cand organul statului incatuseaza un privitor , noroc ca este din politica , probabil un preludiu , o karma anuntzata pt. multi politicieni … Trist este ca pe canalele de stiri este cautat senzationalul , caramizi de bani adunate din vanzarea tigarilor … De fapt s-au ciocnit doi poli ai saraciei unde traiul zilnic este pe muchie de cutit si barometrul violentei este calculat in functie de cat de gurmand este individul … Concluzia este simpla … ,, Lumea pe care am creat-o este un proces al gandirii noastre . Nu poate fi schimbata fara a ne schimba gandirea . ,, = Albert Einstein = … P.S. intr-un cuvant Mentalitatea …

  Reply
  1. xxx

   Pol al saraciei? probabil saracie de mentalitate la cei care au facut asta?…ca daca ne uitam atent pe imaginile de mai sus unul dintre participanti este incatusat langa masina lui un audi de cateva zeci de mii de euro, deci nu vad unde e saracia…saracia in legi? probabil, pentru ca daca am fi trait intr-o tara civilizata, langa politisiti, s-ar fi aflat si ANAF ul si l-ar fi intrebat pe baiatul ala de unde are bani de o astfel de masina, sunt convins ca din munca cinstita 😛 … dupa cum se astepta toata lumea, intr-o tara condusa de mafioti, mafiotii scapa, asa cum au scapat si cei de mai sus, cu cateva amenzi pe care nu le vor plati niciodata, si fara frica de a face la fel si pe viitor, pentru ca stiu ca legile in tara aceasta is facute pentru mafioti … eu au facut ce au vrut, cei pagubiti vor trebui sa umble ani de zile prin tribunal ca sa -si recupereze, sau nu, prejudiciul creat … azi in Romania daca ti se fura din casa, daca ti se da in cap cel vinovat va primi cel mult o amenda indiferent ce vatamare iti face si in cativa ani cu legile favorabile si cu cu tertipurile din ele, va scapa basma curata…. tu poti sa mori, sa ramai invalid, nu conteaza atata timp cat mafiotul este bine merci… ei au avut voie sa imparta bate in stanga si dreapta, sa devasteze un magazin intreg, dar legea nu are dreptul sa le faca nimic, ei au doar drepturi nu si raspundere nu si obligatii … ti si lehamite cand te gandesti ce jos suntem ca si natie, legi, si tot

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole