septembrie 28, 2021

Biciclistă de 61 de ani, accidentată în Sălsig

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 22 iulie, în jurul orei 10.00, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că la Centrul Medical din Gârdani s-a prezentat o persoană de sex feminin, care a relatat faptul că a fost victima unui accident rutier de circulație.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că în aceeași zi, în jurul orei 09.00, un bărbat de 56 de ani din Sălsig, aflat la volanul unui autoturism pe strada Sălaj din localitatea Sălsig, a surprins și accidentat o femeie de 61 de ani localitate, care circula în calitate de biciclist.

În jurul orei 10, femeia de 61 de ani s-a prezentat la Centrul Medical din localitatea Gârdani, unde ar fi declarat că a fost victima unui accident rutier, aceasta refuzând să fie transportată la Spitalul Județean de Urgenţă Dr.Constantin Opriş Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale, informează IPJ.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști în jurul orei 12.00. Ambii participanți la evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2