Biletul Unic de vizitare a tuturor muzeelor din subordinea Consiliului Județean Maramureș – o nouă inițiativă care deschide porțile spre cunoaștere

Maramureșul este bogat în resurse naturale și artistice, fiind o zonă străbătută de istorie și obiceiuri. Cu acest prilej, muzeele aflate în subordinea Consiliului Județean Maramureș îndeamnă iubitorii de cunoaștere să achiziționeze Biletul Unic de vizitare a 5 muzee din județ.

”Biletul unic are o valabilitate de 15 zile de la data achiziționării, iar prețul este de 5 lei pentru preșcolari, elevi și studenți, 15 lei pentru pensionari și 25 de lei pentru adulți, iar acesta poate fi achiziționat de la cele 5 muzee partenere: Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare”, Muzeul Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare și Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare. Vizitați muzeele din Maramureș și veți găsi file veritable din istoria și patrimoniul cultural al județului”, informează CJ Maramureș.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu