BORȘA – Corp nou de clădire la Spitalul de Recuperare Borșa. Heliport și stație de ambulanță

La Spitalul de Recuperare Borșa vom avea un nou corp de clădire, conform anunțului făcut de administrația locală. Primăria Borșa a anunțat că „începem cu Studiul de Fezabilitate (SF) și Documentația de avizare a lucrărilor de Intervenții (DALI) pentru care am primit o finanțare de 1,8 milioane de lei de la Ministerul Sănătății”.
„Proiectul pentru modernizarea unității medicale este amplu, iar proiectanții s-au gândit la toate aspectele pe care le implică o unitate medicală care se respectă: de la facilități pentru medici și pacienți, până la specialități noi de care are nevoie orașul.
Se va construi un nou corp de clădire pentru urgențe, ATI, bloc operator, secții de acuți – chirurgie, pediatrie, neurologie, ortopedie, ginecologiel, iar clădirea existentă va fi reabilitată și modernizată pentru recuperare: recuperare respiratorie, ortopedică și neurologică, reumatologie. Totodată, se vor moderniza și bazinele de înot și sala de sport. Pe langa aceste investiții la spital, clădirea D3 va fi transformată în Secție paliativă. Pe noul corp de clădire va fi construit heliportul și în imediata apropiere este proiectată deja o stație de ambulanțe”, a anunțat administrația locală, prim primarul Ion Sorin Timiș.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu