CANDVA – În Maramureș vom avea 108 km de piste de ciclism. Vezi traseele

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Vești bune pentru iubitorii plimbărilor pe bicicletă. Autoritățile au anunțat că celor interesați li se oferă oportunitatea de a realiza un studiu de fezabilitate privind piste de ciclism, pentru patru trasee, pot depune ofertele pe SEAP. Oficialii de la CJ Maramureș spun că în total vorbim de 108 km de trasee și anume Baia Mare – Cavnic (28 km), Baia Mare – Seini (28 km), Baia Mare – Șomcuta Mare (26 km), varianta estică și Baia Mare – Șomcuta Mare (26 km), varianta vestică. Întreaga documentație tehnico-economică poate fi consultată pe https://www.e-licitatie.ro/pub.
Termenul de depunere a ofertelor este data de 23 iunie, ora 15:00. Rămane de văzut cum vor putea fi realizate aceste piste de bicicletă, în condițiile în care pe unele dintre aceste drumuri avem un trafic infernal, iar pe altele de abia circulă două mașini. Dar planurile sunt planuri și vom trăi să vedem dacă se pot pune în aplicare sau avem iarăși doar un alt plan nedus la îndeplinire.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. cetatean

    toate planurile facute de administratia locala si judeteana, sunt doar asa sa sifoneze niste bani publici, sa ciupeasca niste bani prin studii de fezabilitate, etc – acuma ca sunt in cardasie PSD si PSD, scuze, PNL, nu-i mai deranjeaza nimeni de la furat – o sa moara si proiectul asta precum a murit proiectul depozitelor de deseuri – adica in timp indelungat, chinuit, dar cu bani de o autostrada, bagati in buzunarele politrucilor locali …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2