Caz incredibil în Baia Mare: Un bărbat a trecut intenționat cu roțile mașinii peste picioarele soției

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 26 ianuarie, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului K.C. pentru săvârşirea infracţiunilor de violență în familie (două fapte), prevăzute de art. 199 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 193 alin. 1 Cod penal și de art. 199 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 194 alin. 1 lit. b Cod penal, fapte comise în concurs.

La data de 26.01.2021 faţă de inculpatul K.C. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

”Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul K.C., la data de 04.11.2020, în timp ce se afla în locuința comună situată în municipiul Baia Mare a exercitat acte de violență asupra soției sale, persoana vătămată K.O., lovind-o în zona pieptului.

Comportamentul agresiv al inculpatului față de soția sa a continuat, acesta, în cursul nopții de 11.01.2021, în timp ce se afla în garajul locuinței comune a trecut intenționat cu roțile autoturismului marca Skoda peste picioarele persoanei vătămată K.O., soția sa, care se afla în fața autoturismului, cauzându-i leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 95-100 de zile de îngrijiri medicale.

La data de 27.01.2021, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureș.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au declarat cei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *