Chereches vs Zetea: Jurnalist clujean, suspectat ca a trucat inregistrarea cu mesajul primarului baimarean

Reclame home 1
Reclame home 1

Surse oficiale apropiate ZiarMM.ro au dezvaluit pentru ziarul nostru ca inregistrarea care circula in spatiul public, avandu-i ca protagonisti pe Gabriel Zetea, presedinte Consiliul Judetean Maramures, si Catalin Chereches, primar al Municipiului Baia Mare, ar fi fost orchestrata de jurnalistul Liviu Alexa, ex-presedinte PSD Cluj.

In cursul zilei de marti, 4 februarie, mai multi baimareni au primit un apel de la numarul de telefon 0372403327, prin care o voce feminina se prezenta ca ar fi de la Primaria Baia Mare si ca mesajul vine din partea primarului Catalin Chereches, cu atac direct la persoana presedintelui CJ, Gabriel Zetea.

In inregistrare se vorbeste despre faptul ca Zetea a inchiriat un avion privat pentru a o aduce pe Viorica Dancila si alte somitati politice la nunta sa. Mai mult, in aceeasi inregistrare se mai relateaza si despre relatia politica dintre cei doi lideri baimareni, cu indemnul ca Zetea sa nu fie votat la alegerile din vara.

Sursele ZiarMM afirma ca vocea feminina folosita pe intregistrare ar fi aceeasi cu cea care prezinta buletinele de stiri de la televiziunea clujeana NCN. Cat despre numarul de telefon, acesta pare a fi alocat unei Fabrici de plante din Cluj Napoca.

Primar Catalin Chereches: “Inregistrarea este facuta de catre o societate comerciala care are ca si coordonator o persoana cu implicatii atat in mass-media locala, cat si in politica locala. Inregistrarea respectiva nu apartine Primariei Baia Mare. Vom actiona pe cale legala. Rog baimarenii sa nu dea crezare mesajelor telefonice transmise in numele meu. Nu m-am ocupat niciodata cu asa ceva si nu voi face nici de acum incolo comunicari de aceasta natura! Va rog pe cei care primiti astfel de apeluri sa mi le semnalati, urmand sa discut cu avocatii mei si sa apelez la organele abilitate pentru a-i calma pe nemernicii care indraznesc sa transmita mesaje in numele meu.”

Aceleasi surse au mai relatat ca, intr-adevar, a fost inchiriat un avion privat, insa toate cheltuielile au fost achitate integral din contul personal al lui Gabriel Zetea. Despre motivul lansarii in spatiul public a unei astfel de inregistrari, explicatia a fost ca ar avea legatura cu implicarea lui Zetea in inlocuirea lui Liviu Alexa din functia de presedinte PSD Cluj cu maramureseanul Gheorghe Simon, fostul Ministru al Economiei.

Contactat telefonic, Gabriel Zetea a declarat: “Nu am avut nicio implicare in ceea ce priveste schimbarea lui Liviu Alexa cu Gheorghe Simon.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole