Ciucă: Am intrat la guvernare pentru stabilitate; îndemn guvernanţii care au uitat să-şi reamintească de angajamentul lor

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că partidul pe care îl conduce a intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate, arătând că îndeamnă guvernanţii care au uitat această motivaţie în ultimii ani „să-şi reamintească de angajamentul lor”, informează AGERPRES.

„Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate în politică, în guvern, în societate. Îndemn guvernanţii care au uitat această motivaţie în ultimii ani să îşi reamintească de angajamentul lor, să îşi aducă aminte ce ne-am propus să realizăm pentru români şi pentru ţară, în vremuri complicate. În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi şi nu pentru funcţii”, a scris Ciucă pe Facebook.

Nicolae Ciucă mai menţionat că promisiunea este de a aduce mai mulţi bani europeni, de a îmbunătăţi sistemul de sănătate şi a creşte veniturile tuturor, iar „conflictele şi discuţiile despre funcţii nu înseamnă nimic”.

„Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici. Ne aşteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulţi bani europeni, să îmbunătăţim sistemul de sănătate, să creştem veniturile tuturor şi să dezvoltăm comunităţile. Asta e promisiunea noastră şi este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele şi discuţiile despre funcţii nu înseamnă nimic şi nu le fac cu nimic viaţa mai bună”, a mai scris Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, miercuri, că în cazul în care PNL se va retrage de la guvernare, el îşi va depune mandatul de şef al Guvernului preşedintelui Klaus Iohannis, însă a adăugat că exclude acest scenariu, în baza discuţiilor pe care le-a avut cu liderul liberal, Nicolae Ciucă.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu