COASTA AMALFITANA – plecari cu avionul din Cluj

COASTA AMALFITANA ITALIA
plecari cu avionul din Cluj

Coasta Amalfitana este o porțiune de coastă din sudul Italiei,  la Marea Tireniană, celebra în întreaga lume pentru peisajul său mediteranean și diversitatea naturală, Coasta poartă numele orașului Amalfi, care alcătuiește principalul său centru istoric și politic. Este o destinație foarte populară atrăgând anual turiști  de toate clasele Coasta Amalfi a fost inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Amalfi, Positano, Ravello, Minori si Sorrento au fost, in trecut mici asezari de pescari pentru ca astazi sa ajunga unele dintre cele mai frumoase statiuni ale rivierei italiene.

Coasta Amalfitana este o porțiune de coastă din sudul Italiei, la Marea Tireniană, celebra în întreaga lume pentru peisajul său mediteranean și diversitatea naturală, Coasta poartă numele orașului Amalfi, care alcătuiește principalul său centru istoric și politic. Este o destinație foarte populară atrăgând anual turiști de toate clasele Coasta Amalfi a fost inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Amalfi, Positano, Ravello, Minori si Sorrento au fost, in trecut mici asezari de pescari pentru ca astazi sa ajunga unele dintre cele mai frumoase statiuni ale rivierei italiene.

Cocotate deasupra marii, aceste orasele – cu o populatie ce rareori depaseste 5000 de locuitori – sunt adevarate comori nationale datorita arhitecturii tipic mediteraneene, a vegetatiei bogate si a unui cadru natural cu adevarat unic in intreaga lume.

Petrece o vancata de vis pe frumoasa COASTA AMALFITANA , ITALIA , sejururi cu plecari din Cluj -perioada 6.05-21.10, pachete de 7 nopti cu regimul de masa preferat.

Tarife de la 599 euro/pers  -pentru a vedea oferta click aici  www.mara.tour.ro 

      Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa [email protected], pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau de Instagram: https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru www.mara.tour.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu