Comuniada – Concurs interdisciplinar pentru elevii din Maramureș, în perioada 25-26 martie

Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada 25-26 martie, 620 de elevi din județul Maramureș vor participa la cea de-a doua ediție a competiției ”Comuniada”.

”Încă de la prima ediție a competiției “Comuniada”, desfășurată în anul 2022 la care au participat un număr de 321 de elevi, am susținut organizarea acestei competiții județene, pentru că îmi doresc să sprijinim în fiecare an mediul educațional din Maramureș, să motivăm elevii și să-i susținem în aprofundarea cunoștințelor.

Ediția cu numărul 2 a concursului “Comuniada”, faza județeană, se va desfășura în perioada 25 – 26 martie 2023 la unitățile de învățământ din județul Maramureş înscrise la această competiție.

În acest an, odată cu introducerea limbii engleze ca o nouă disciplină în concurs, vor participa un număr de 620 de elevi din județul Maramureș. De asemenea, în desfășurarea acestui concurs sunt implicați 335 de profesori și instructori.

Ulterior desfășurării probelor de concurs va avea loc premierea “Stelele Satelor” la faza județeană. Organizăm această competiție în parteneriat cu Asociația Comunelor din România – Filiala Județeană Maramureș și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș. Le doresc mult succes elevilor la competiția de anul acesta!”, a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. PARINTE REVOLTAT

    VREM REZULTATELE! PE DISCIPLINE, PE CLASE! AM MUNCIT PREA MULT CA SA NU FIE PROMOVATI MERITUOSII ELEVI! VA ROG! CUM APARE ACUM STIREA, DOAR PRIMARUL DIN SACALESENI E GROZAV! RESTUL NU EXISTAM – ELEVI, PARINTI, PROFESORI! TOTUL DEVINE POLITIC! PACAT! MI-E SCARBA DEJA! NU PARTICIP LA PREMIERA! SI SUNT MULTI CARE VOR BOICOTA DIN ACEASTA CAUZA, DIN LIPSA DE TRANSPARENTA! S-A DAT TRUNCHIAT CASTIGATORII LA SAH, UNDE SUN CAMPIONI CEI DIN SACALASENI!!! CHIAR ASA< RESTUL NU CONTEAZA?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole