CONCURS ASISTENȚI MEDICALI – Avem primii 60 de admiși la acest examen din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Ceea ce inițial fuseseră luată în derâdere, Facultatea de Medicină din Baia Mare a devenit o realitate. Cel puțin anul acesta, pentru că nu știm viitorul ce ne rezervă. Știm doar că anul acest avem deja 60 de studenți în Baia Mare la extensia UMF.
„Mulțumim tuturor celor care s-au înscris la primul examen de admitere în ciclul universitar de licență, sesiunea septembrie 2023, la programul de studiu ”Asistență medicală generală”, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” – centrul de pregătire din Baia Mare. Numărul mare al celor care s-au înscris la examenul pentru asistenți medicali generali confirmă că proiectul derulat de Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj și Consiliul Județean Maramureș, este unul de succes, care va contribui la creșterea calității actului medical.
Vreau să îi felicit pe cei 60 de admiși la acest examen și să îi asigur că pe perioada studiilor Spitalul Județean de Urgență Baia Mare va fi un partener de nădejde pentru ei. Pe toți cei admiși îi invităm să își depună dosarele necesare începerii studiilor la sediul din Bulevardul Regele Mihai I 25A etaj 4”, spune managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, Oros George Alexandru.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole