Concurs cu premii: Ia unul dintre celebrele cocktailuri oferite de Karma Bar & Lounge – Inscrie-te acum!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Concursurile ZiarMM.ro si Cinemar TV continua. Trimite un simplu comentariu la acest text si ai sansa sa castigi un cocktail oferit de localul Karma Bar & Lounge din Baia Mare, pentru una dintre serile acestui week-end.

Pentru a te inscrie in concurs, trebuie sa mentionezi in comentariu numele, o adresa de mail si un numar de mobil (pentru a fi contactat in caz de castig). Precizam ca adresa de mail si numarul de telefon NU vor fi facute publice.

Premiul oferit de Karma Bar & Lounge consta in 10 cocktailuri – specialitati ale localului baimarean, situat pe strada Scolii din Baia Mare. Intr-o atmosfera relaxanta si selecta, poti savura cocktailul ascultand muzica marca DJ Madan.

Extragerea castigatorilor va avea loc joi, 23 septembrie, in cadrul emisiunii Garda de Noapte, difuzata pe Cinemar TV (CBN), incepand cu ora 19. Aceasta este si ora pana la care vom accepta intrarea in concurs a participantilor pentru premiile din aceasta saptamana. Comentariile primite dupa ora 19 vor fi acceptate pentru concursul desfasurat saptamana viitoare. Mult succes!

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2