Conducerea Primăriei Satu Mare, după distrugerea fântânii: ”Vinovații vor plăti. Accesul este interzis în zonă”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primăria Satu Mare a reacționat după pagubele produse astăzi în Piața 25 Octombrie, acolo unde noua fântână arteziană a cedat sub greutatea a două autovehicule, o autoutilitară a MAI și o autospecială a ISU Satu Mare. Conducerea Primăriei municipiului Satu Mare susține că va recupera prejudiciul creat de la cei care se fac vinovați de incidentul petrecut astăzi în Piața 25 Octombrie și va remedia problema pe cheltuiala acestora.

Într-o postare pe pagina de socializare a Primăriei Satu Mare, autoritățile locale spun că pagubele produse astăzi vor fi remediate pe cheltuiala celor care se fac responsabili de incidentele petrecute în această dimineață.

“Primăria municipiului Satu Mare va recupera prejudiciul creat de la cei care se fac vinovați de incidentul petrecut astăzi în Piața 25 Octombrie și va remedia problema pe cheltuiala acestora. Accesul autovehiculelor în această zonă este interzis, incidentul produs fiind rezultatul neglijenței crase a celor care au intrat cu autovehiculele în această zonă”, precizează Primăria Satu Mare.

Reamintim faptul că astăzi o mașină de pompieri a intrat aproape cu totul în fântâna arteziană nouă din centrul municipiului Satu Mare. Forțele de intervenție au fost chemate pe platou, după ce un incident similar a avut loc cu un alt autoturism.

O autoutilitară marca Mercedes Vito, aparținând MAI, a intrat pe platoul din Piața 25 Octombrie, iar în momentul în care a ajuns în zona fântânii arteziene, aceasta a cedat sub mașină. Autoutilitara se afla în misiune, a precizat Prefectura Satu Mare. Instituția se află în proces de mutare a sediului, iar mașinile MAI ajutau în relocarea tehnicii de comunicații.

presasm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2