Consiliul Judetean Maramures va participa la Targul de Turism al Romaniei

targ turismPrin Hotararea nr. 19 din 3.02.2016, Consiliul Judetean Maramures a aprobat calendarul evenimentelor nationale si internationale la care intentioneaza sa participe, in vederea sustinerii turismului si promovarii judetului, informeaza cjmaramures.ro.

Unul dintre evenimentele de acest gest este Targul de Turism al Romaniei, care va avea loc in perioada 24-28 februarie, in Bucuresti.

Reprezentantii CJ au adresat pe site-ul institutiei o invitatie catre operatorii din turism de pe raza judetului sa-si promoveze ofertele la standul pe care Maramuresul il va avea in cadrul Targului.

“Presedintele Consiliului Judetean Maramures invita operatorii din turism de pe raza judetului sa-si promoveze ofertele in cadrul standului de care judetul Maramures beneficiaza la Targul de Turism al Romaniei, care se va desfasura la Romexpo Bucuresti in perioada 24-28.02.2016.

Pentru detalii si informatii suplimentare va stam la dispozitie prin intermediul Serviciului de turism si promovare judet”, se mai arata in anuntul postat pe cjmaramures.ro.

Vlad HERMAN

Foto: cjmaramures.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. lola

    Cu ce? Cu cele 150 de locuri la pensiuni cu care ne-am lăudat de Crăciun,ca in rest suntem destul de jos si nu prea avem cu ce sa ne lăudăm.Ocna e de interes zonal,ape termale nu avem,Izvoarele sunt la pământ.In rest mocanita,cimitiru vesel,Danestiul,Barsana si Suiorul ce ne mai salvează.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1