Consiliul Local a aprobat prelungirea contractelor de închiriere pentru mai multe locuințe sociale de pe Horea și Luminișului

home camp2
home camp2
home camp2

În ședința ordinară din 30 iunie, consilierii locali băimăreni au aprobat prelungirea contractelor de închiriere pentru locuinţele sociale aflate în proprietatea Municipiului Baia Mare şi administrarea Direcției Asistență Socială.

Astfel, a fost aprobata prelungirea contractelor de închiriere, începând cu data de 01.08.2020 până la data de 31.03.2021, pentru locuinţele sociale din următoarele blocuri:

-str. Luminişului nr. 13 cu 122 apartamente,
-str. Luminişului nr. 13A cu 122 apartamente,
-str. Horea nr. 46A cu 119 apartamente

Contractele se vor încheia numai pentru chiriaşii care sunt la zi cu plata chiriei şi a taxelor comunale.

Chiriaşii care înregistrează restanţe la plata chiriei şi a taxelor comunale vor fi acţionaţi în judecată prin grija Serviciului Juridic Resurse Umane din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială, în vederea recuperării debitelor şi a evacuării acestora din locuinţe, se mai arată în proiectul de hotărâre.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

  1. dan

    Unde vor pleca cei care nu mai platesc chiria? Nu e o frectie la un picir de lemN.
    Cei care stau acolo sint masa de manevra electorala si nu vor plati in veci pentru ca au invatat sa nu plateasca,chiar daca au surse de venit(ilicit). Sint prietenii lui CC pentru alegerile din 27.09.2020
    Nu se vede cu ochiul liber? Ne prostim printre literele democratiei?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *