CONTROALE – Amenzi mari în domeniul relațiilor de muncă pentru angajatorii din Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Nu există săptămână în care să nu fie făcute controale la angajatorii din județul Maramureș, iar de fiecare dată se lasă și cu amenzi. În primele zile ale lunii februarie, Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș a desfășurat acțiuni de control specifice, prin cele două compartimente de specialitate, respectiv, relații de muncă și securitate și sănătate în muncă.

Cu această ocazie au fost controlați un număr de 48 de agenți economici, 30 în domeniul relațiilor de muncă și 18 în domeniul securității și sănătății în muncă, fiind depistate un număr de 74 de deficiențe, în domeniul relațiilor de muncă 49 și în domeniul securității și sănătății în muncă 25, fiind dispuse măsuri de intrare în legalitate.

Inspectorii de muncă au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, din care 34 de avertismente și 4 amenzi, în domeniul relațiilor de muncă 13 și în domeniul securității și sănătății în muncă 25. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma totală de 129.000 lei, în domeniul relațiilor de muncă 120.000, iar în domeniul securității și sănătății în muncă 9.000 lei.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2