Controale intensificate în Maramureș. Se va verifica respectarea normelor stabilite de către autorități

home camp2
home camp2
home camp2

Având în vedere creșterea numărului de persoane infectate cu noul Coronavirus din ultima perioadă, începând de astăzi vor fi intensificate controalele la nivelul județului, anunță CJSU Maramureș.

Vor fi constituite echipe de control mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, angajați din cadrul Direcției de Sănătate Publică Maramureș, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Maramureș, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Maramureș, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

Echipele mixte vor verifica respectarea normelor stabilite de către autorități, a măsurilor de igienă, de distanțare fizică și de protecție individuală în perioada stării de alertă în zonele aglomerate, terase, centre comerciale, piețe agroalimentare, târguri, hypermarket-uri și supermarket-uri, zone de agrement, piscine, transport de persoane, controale în trafic etc.

Primele acțiuni de verificare vor începe astăzi și vor continua pe tot parcursul acestui weekend. De asemenea, cetățenii vor avea la dispoziție un TelVerde unde vor putea sesiza nerespectarea prevederilor legislative. Sunt acțiuni menite pentru a preveni și limita infecția cu COVID-19, a adăugat prefectul Nicolae-Silviu Ungur.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

 1. Adi

  Bună ziua!
  Respectarea normelor ce se impun în starea de alerta,nu sunt respectate nici măcar la un nivel minim.Aceste controale ,care se intenționează sa se facă sunt extrem de necesare,dar sa se ia și masurile de sancționare adecvate încălcării acestor masuri.Ar fi indicat sa se facă și la firmele mari……Va spune un om care a studiat comportamentul mai multor categorii sociale de oameni din diferite domenii pe tot parcursul acestei pandemii.
  Oamenii sunt chiar inconștienți și indiferenți.
  Spor la treaba…..

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *