Coronavirus – Comandament de urgenta in Farcasa. In scoala si institutiile publice din comuna vor fi distribuite masti sanitare si dezinfectant

Reclame home 1
Reclame home 1

La nivelul comunei Farcasa a fost infiintat un Comandament de Urgenta, in vederea monitorizarii situatiilor pentru limitarea si prevenirea posibilelor imbolnaviri cu coronavirus, se arata intr-o postare pe pagina Comuna Farcasa Maramures.

Acesta va fi format din:

Ioan Stegeran – primarul comunei Farcasa
Florica Muresan – viceprimar
Viorelia Vele – director Scoala gimnaziala Lucian Blaga –
Contiu Livian – medic de familie
Lacatus Daniela – medic de familie
Hojda Raul – medic veterinar

La intalnirea din data de 24 februarie 2020 s-a luat hotararea ca incepand cu data de astazi, toate persoanele care se intorc din strainatate, in special din Italia, sa se adreseze dr. Contiu Livian si dr. Lacatus Daniela, precum si Centrului de Permanenta Medicala Farcasa (0262266164), pentru a primi indicatiile necesare cu privire la preventia, depistarea, sau in caz de necesitate, tratarea virusului.
Numerele de telefon care pot fi apelate sunt urmatoarele:

„De asemenea, in Scoala si in restul institutiilor publice de pe raza comunei vor fi distribuite masti sanitare si dezinfectant.

In perioada 30 martie-4 aprilie, in „Saptamana altfel” la Scoala gimnaziala „Lucian Blaga” Farcasa se suspenda toate deplasarile planificate cu copiii!”, se mai precizeaza in aceeasi postare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole