COVID – Numărul deceselor din Maramureș este mai mare decât se știa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Moisei

Numărul deceselor de COVID raportate pentru județul Maramureș s-a schimbat dramatic azi, 21 iunie, când în plus au fost raportate alte 34 de decese. Nu este pentru prima dată când Maramureșului i se adaugă noi și noi decese cauzate de coronavirus, însă acum avem cel mai mare număr de decese raportate de când a început corelarea datelor între cele două platforme.

Oficial ni s-a transmis că toate cele 34 de persoane decedate și comunicate azi pentru județul Maramureș „sunt din perioada anterioară, urmare a reglementărilor/corecțiilor efectuate la nivel național între platformele corona forms si alerte.ms.ro”.

Pe localități, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică a județului nostru, sunt 18 UAT-uri unde mai avem confirmate cazuri de coronavirus. Cele mai multe cazuri sunt, evident, în Baia Mare, care a raportat 13 cazuri în ultimele 14 zile, Sighetul a raportat 4 cazuri și Recea, cu 3 cazuri în 14 zile. Avem încă două cazuri în Șișești, iar în restul localităților un singur caz/14 zile. Cazuri de COVID avem încă în șase din orașele Maramureșului, printre care Târgu Lăpuș și Borșa. Nu avem COVID în Seini, Dragomirești, Șomcuta Mare și Vișeu de Sus.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2