septembrie 19, 2021

Cristian Niculescu Țâgârlaș: ”România are nevoie de o legislație care să ofere căi de atac eficiente pentru recuperarea banilor datorați de instituțiile statului”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Senatorul liberal Cristian Niculescu Țâgârlaș afirmă că a propus, printr-un proiect de modificare a Ordonanței nr. 22/2002, stabilirea unui termen de două luni pentru plata datoriilor și posibilitatea începerii executării silite atunci când termenul prevăzut în lege nu este respectat.

”Printr-un proiect de modificare a Ordonanței nr. 22/2002 privind executarea obligațiilor de plată ale instituțiilor publice, am propus stabilirea unui termen de două luni pentru plata datoriilor și posibilitatea începerii executării silite atunci când termenul prevăzut în lege nu este respectat.

România are nevoie de o legislație care să ofere căi de atac eficiente pentru recuperarea banilor datorați de instituțiile statului. Chiar și Curtea Europeană a Drepturilor Omului a constatat disfuncționalități în procedurile de punere în aplicare a deciziilor judecătorești care stabilesc obligații de plată pentru instituțiile statului român”, a spus Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Guard Dogs

    Mda … gresit Vasile !!! … Statul roman este cel mai mare hot , talhar sau tu confunzi birocratia [ vezi dex ] cu democratia ?! … Nu confunda capitalismul balcanic cu adevarata democratie [ SUA ] … Concluzia … ,, In aceasta lume , nimic nu este sigur in afara de moarte si impozite ,, = Benjamin Franklin =

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2