septembrie 19, 2021

CS Minaur va întâlni în sferturi pe Sabbianco Anorthosis Famagusta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa masculină de handbal a CS Minaur a fost prima extrasă din urnă la tragerea la sorți a sferturilor de finală ale EHF European Cup, astfel că n-am avut emoții prea mult timp. Imediat a venit și numele adversarei echipei noastre, Sabbianco Anorthosis Famagusta din Cipru. Vom juca împotriva unei echipe care s-a calificat în sferturi la primul lor sezon european în 22 de ani de existență.

Băimărenii au jucat în 16-imile de finală cu o altă echipă din Cipru, Parnassos Strovolou, pe care au învins-i de două ori chiar pe terenul acesteia (28-25 și 29-24), apoi a trecut îm optimile de finală de Donbas Mariupol (Ucraina) cu 24-23 și 34-26 – jocuri în Baia Mare.

Anorthosis s-a calificat în sferturi după: 32-28 și 26-21 cu TJ Sokol Nove Veseli (Cehia), ambele partide în Cipru; 32-28 și 36-25 cu Beykoz BLD SK (Turcia); 28-29 și 26-23 cu SC kelag Ferlach (Austria), ambele jocuri în Cipru.

În acest moment, Famagusta ocupă primul loc în clasamentul întrecerii interne, cu 10 victorii din 10 meciuri disputate, având cinci puncte mai multe decât Parnassos Strovolou. Sunt doar șase echipe, care joacă fiecare cu fiecare, tur-retur, de două ori.

Prima manșă a sferturilor va avea lor pe 20/21 martie, iar manșa a doua pe 27/28 martie. Învingătoarea din disputa 1 va juca în semifinale cu învingătoarea din disputa 4, iar cele din 2 și 3 se vor întâlni între ele în cealaltă semifinală.

CS Minaur Baia Mare (România) – Sabbianco Anorthosis Famagusta (Cipru)
HC Neva Sankt Petersburg (Rusia) – AEK Atena HC (Grecia)
HC Robe Zubri (Cehia) – RK Gorenje Velenje (Slovenia)
Polva Serviti (Estonia) – Ystads IF (Suedia).

csminaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2