CURĂȚENIE MARAMUREȘ – 41 de primării din 76 s-au înscris până acum la Let s Do It Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
O nouă ediție de Let s Do It Romania. În acest weekend, maramureșenii de toate vârstele sunt așteptați să ia parte la o amplă acțiune de curățenie pe raza județului Maramureș. Se știe deja că în fiecare an, maramureșenii s-au arărat printre cei mai harnici, implicați și responsabili volunatari, județul nostru clasându-se în top județe cu cei mai mulți participanți.
Când? Sâmbătă, 16 septembrie, începând cu ora 09:00. Unde? în Baia Mare, pornirea va fi de pe platou, iar zonele vizate pentru ecologizare sunt Usturoiului, Barajul Firiza, Parcul Regina Maria și împrejurimile școlilor din municipiu. Până acum s-au înscris 41 de primării din Maramureș, care și-au asumat că vor ecologiza sâmbătă, dar lista este încă deschisă. Asociația Garda Ecologică Baia Mare, organizatoarea campaniei de ecologizare la nivel județean, a pregătit deja saci menajeri și mănuși pentru toți voluntarii.
Instituția Prefectului – județul Maramureș este partener în acest proiect alături de Consiliul Județean Maramureș, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, prin unitățile școlare, Direcția Silvică Maramureș, prin ocoalele silvice locale, ADI Deșeuri Maramureș, Poliția, Jandarmeria, ISU Maramureș, Apele Române, Agenția Județeană de Mediu, MApN și SAJ Maramureș”, arată Instituția Prefectului Maramureș.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole