De luni, activitatea de cântărire a automarfarelor se suspendă în PTF Csengersima, Ungaria

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Începând de luni, 13 iulie și până în 24 august, are loc revizia tehnică totală a cântarelor care deservesc cântărirea greutății pe arterele destinate traficului de automarfare, în PTF Csengersima (corespondentul PTF Petea de pe teritoriul maghiar).

În acest context, autorităţile de frontieră din Ungaria au anunțat conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.

Oana Pîrcălab, purtător de cuvânt ITPF Sighetu Marmației: ”În perioada efectuării reviziei, activitatea de cântărire a automarfarelor se suspendă, dat fiind că nu poate fi desfășurat traficul normal al automarfarelor pe artera destinată acestora. Traficul de automarfare atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din Ungaria se va desfășura exclusiv pe artera de rezervă situată lângă artera de cântătire pe perioada lucrărilor de revizie.”

Graficul lucrărilor este următorul:

*stația de cântărire pe sensul de ieșire de pe teritoriul Ungariei în perioada 13 iulie – 08 august;

*stația de cântărire de pe sensul de intrare în Ungaria – în perioada 21 iulie – 16 august.

Pentru evitarea aglomerației și a creșterii timpilor de așteptare, participanților la traficul transfrontalier de automarfare li se recomandă și folosirea altor puncte de trecere a frontierei deschis traficului de automarfare la frontiera româno-ungară.

Pe perioada acestor lucrări de revizie, traficul autoturismelor prin PTF Csengersima – Petea se va desfășura în mod obișnuit atât pe sensul de ieșire din țară, cât și pe sensul de intrare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *