DECLARAȚIE – Ce spune Elena Udrea după ce ANAF i-a scos la vanzare bunurile

Elena Udrea spune, într-o postare pe rețelele de socializare, că este pusă să plătească 8 milioane de lei în mod abuziv. Aceasta face referire la faptul că ANAF i-a scos la vanzare bunurile pentru a recupera prejudiciul din Gala Bute.
„Referitor la știrea privind vanzarea bunurilor ce îmi aparțin, pentru a acoperi “ prejudiciul” din Gala Bute, spun ce-am spus si în fața Instanței: nu doar că stau abuziv în pușcărie de 6 luni, dar tot abuziv sunt pusă să plătesc 8 milioane de lei, contravaloarea promovării României la gala de box cand a boxat Lucian Bute în 2011 la București. Promovarea a avut loc, brandul turistic a fost promovat și a fost văzut de aproape 200 de milioane de spectatori și telespectatori în direct și în reluare, pe televiziuni naționale si internationale cum ar fi Eurosport, Euronews, CNN. A fost cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în Romania si cea mai mare actiune de promovare a țării, si eu sunt pusa acum sa plătesc contravaloarea acestei promovări, fără sa fiu vinovată de ceva anume.
Deci putem spune ca Romania s-a promovat pe banii mei. E ca si cum ai pune un ministru al transporturilor sa plateasca un pod care s-a facut, de care se bucura toata tara, pe el trec masini, dar pentru ca o justitie absurda zice ca ministrul nu ar fi supravegheat suficient pe cei de la CNAIR care au facut licitatia pentru construirea podului, si desi nimeni de la CNAIR nu este acuzat de nimic, totuși, ministrul este pus sa plateasca podul din banii lui.
Ce sa zic: “să tot faci lucruri pentru țara asta”!”, spune Elena Udrea.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu