Deputatul Florin-Alexandru Alexe, vizită la barajul Runcu: ”Datorită eforturilor făcute de guvernele liberale, lucrările au avansat repede” (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, a vizitat sâmbătă obiectivul Acumulare Runcu, acolo unde de ani buni se lucrează la un viitor baraj.

Parlamentarul spune că lucrările la acest proiect au avansat datorită guvernelor liberale.

”Astăzi am vizitat barajul și lacul de acumulare Runcu. Datorită eforturilor făcute de guvernele liberale, lucrările de la obiectivul Acumulare Runcu au avansat repede.

Acumularea Runcu are ca scop principal asigurarea sursei de apă pentru populaţia şi industria localităţilor Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmaţiei, localiţăţilor limitrofe acestora, precum şi a localităţilor situate de-a
lungul râurilor Mara, Iza şi Tisa. Numărul locuitorilor din zonă care vor putea beneficia de alimentarea cu apă din această acumulare se ridică la cca 300.000 şi reprezintă peste 60% din populaţia judeţului.

Am promis că punem investițiile în prim-plan, iar rezultatele se văd. Suntem determinați să dezvoltăm județul Maramureș. Reușim! Împreună”, a scris, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, Florin-Alexandru Alexe.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole