Deputatul Florin Alexe a vizitat comuna Șișești. Ce a discutat cu primarul Mircea Tentiș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, a avut zilele acestea o vizită în comuna Șișești, unde a discutat cu primarul Ioan Mircea Tentiș despre mai multe modificări legislative, dar și despre proiectele comunității locale.

”Împreună cu primarul Tentiș Ioan Mircea, am vizitat comuna Șișești. Am discutat despre Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991, prin care se acordă dreptul de proprietate pentru terenurile din zonele necolectivizate din județ, despre Legea prin care se va reduce cu 2 ani vârsta de pensionare a cetățenilor din comuna Șișești afectați de poluare și despre Căminul Cultural și Sala de Sport, proiecte finanțate de Compania Națională de Investiții.

În viziunea liberală, susținerea primarilor reprezintă cheia dezvoltării României. Sunt încântat că pot colabora cu edilul Tentiș pentru promovarea intereselor cetățenilor din Șișești. Împreună, îmbunătățim infrastructura din localitate! Împreună, creștem nivelul de trai al locuitorilor din comună!”, a spus Florin Alexe.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole