Deputatul Florin Alexe, întâlniri constructive cu liberalii din Baia Mare: ”Am discutat despre principalele probleme cu care se confruntă orașul”

Zilele trecute, deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, a participat la mai multe întâlniri constructive cu liberalii din Baia Mare. S-a discutat mai ales despre problemele principale cu care se confrunta orașul.

”În cadrul ședințelor, am discutat despre principalele probleme cu care se confruntă orașul. Membrii PNL Baia Mare cunosc necesitățile fiecărui cartier. Printr-o strânsă colaborare cu cetățenii, vom realiza o analiză clară a principalelor dificultăți cu care se confruntă comunitatea locală, iar specialiștii partidului vor propune soluții clare pentru dezvoltarea rapidă a orașului.

După ce am demonstrat la nivelul județului Maramureș că viziunea liberală reprezintă cea mai bună opțiune pentru modernizare, e timpul să arătăm că Baia Mare se poate dezvolta prin utilizarea rațională a resurselor, atragerea de investiții substanțiale și implicarea comunității în luarea celor mai importante decizii. La întâlniri au participat și Călin Bota, președintele PNL Baia Mare și Anca Hendea, președintele OFL Maramureș. Facem echipă pentru Baia Mare! Facem echipă pentru Maramureș!”, a spus Florin-Alexandru Alexe.

ZiarMM

TAGGED:
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu