Deputatul UDMR Maramureș, Apjok Norbert, nu renunță la funcția de deputat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ape tulburi în organizația județeană a Uniunii Democrate a Maghiarilor din România. Scandalul de la sfârșit de an a ajuns la un final, să zicem, previzibil.

În decembrie vă informam despre demisia în alb a deputatului Apjok Norbert. Demisie pe care el a redactat-o și semnat-o. Însă, nu a primit nici un răspuns din partea conducerii centrale. Datorită acestui fapt, tânărul deputat, și-a depus jurământul în noua legislatură.

Săptămâna aceasta conducerea centrală a partidului s-a sesizat în ceea ce privește situația tensionată din organizația UDMR Maramureș, Apjok Norbert fiind acuzat de unii lideri centrali că a mințit în dosarul de candidatură și că ar fi cazul să își depună demisia.

După un răgaz de 24 de ore, Apjok Norbert a decis că nu renunță la funcția de deputat.

Rezultatele de anul trecut au confirmat că UDMR Maramureș și-a pierdut o bună parte din susținerea la nivel județean în comunitatea maghiară, iar scandalul actual cu siguranță nu va fi înghițită cu ușurință de votanții lor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. dan

  De ce ar renunta? Coloana vertebrala este un concept, nu o realitate. Demisia in alb nu comporta comentarii. Ti-ai depus mandatul fara conditii. Reactia lui este un model de lasitate, mascata de curaj, daca nu era cazul.
  Du-te Norbert unde iti este locul, in anonimatul din care te-a scos “partidul”.

  Reply
 2. Ilie

  Câtă perversitate să ai că și partid, expui un tânăr simpatic, aduni voturi, și apoi încerci să îl schimbi cu un dinosaur prin ușa din spate. A fost votat de oameni, acum e in parlament, să își facă treaba pentru oamenii din județ.

  Reply
 3. Istvan

  Rușine! Comunitatea maghiară culege azi ce a semănat în ultimii 8 ani de zile cu pupila lui Ludescher la conducere, Noemi Vida incompatibilita și semianalfabetul Apjos susținut de Bonis Istvan. Bravo! Hai-ra RMDSZ Nagybanya! Rușine!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *