Descoperă minunatele insule Grecești

Descoperă minunatele insule Grecești

Cu o istorie bogata, plaje uimitoare si o arhitectura medievala impresionanta, insula Rhodos atrage sute de mii de turisti in fiecare an, pe cei mai multi in sezonul cald, cand se pot bucura de plajele splendide, cu nisip fin, langa valurile linistite ale marii.  

Pentru mai multe detalii click aici

Insula Corfu este una dintre cele mai înverzite insule greceşti, fiind o destinaţie turistică aparte faţă de celelalte insule greceşti. Atracţiile sale sunt clima mediteraneană blandă, plajele cu ape cristaline, natura variată şi numeroasele vestigii istorice.

Pentru mai multe detalii click aici

Insula Zakynthos, cunoscuta si sub numele de “Perla Ionica”, este cunoscuta nu doar pentru plajele sale frumoase, ci si pentru o multime de atractii turistice ce asteapta sa fie descoperite.

Pentru mai multe detalii click aici

Se spune că Insula Skiathos este un tărâm binecuvântat de zei, căci frumusețea insulei depășește cu mult ceea ce ar putea realiza omul cu mâna lui. Pe Insula Skiathos te vei bucura de peisaje sublime în care sunt presărate obiective turistice fascinante, hoteluri și retaurante primitoare precum și o viață de noapte cosmopolită.

Pentru mai multe detalii click aici

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038 / 0744.380.184, pe email, la adresa [email protected] , pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mara.tour.9  , https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru https://www.mara-tour.ro/

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu