Din județ: Accident în care au fost implicate un autoturism și două autoutilitare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

kiJoi, 10 iunie, la ora 16.20, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și două autoutilitare.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat 51 ani din Orașu Nou, aflat la volanul unei autoutilitare, care tracta o semiremorcă, pe o porţiune de drum în aliniament, marcaj longitudinal discontinuu ce separă sensurile de mers, din direcţia orașului Seini înspre muninicipiul Baia Mare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus în acelaşi sens de o femeie de 36 ani, autoturism pe care l-a proiectat în autoutilitara care îl preceda, condusă de un bărbat de 61 ani din Baia Mare, potrivit IPJ.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pasagerei din partea dreapta faţă a autoturismului, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constatin Opriş” Baia Mare și, care, ulterior a rămas internată.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile şi le-a fost recoltată câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2