Dincolo de timp și generații – premieră la Teatrul Municipal Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Joi, 22 aprilie, de la ora 19.00, secția REVISTĂ a Teatrului Municipal Baia Mare vă invită la premiera spectacolului DINCOLO DE TIMP ȘI GENERAȚII (Dueluri amicale în duete muzicale), o serie de dialoguri muzicale și coregrafice, care aduc împreună artiști cu vârste și stiluri diferite, într-un remember al marilor momente și curente din muzica ultimelor decenii. Conducerea muzicală îi aparține lui Călin Ionce.

Cu: Dan Cordea, Dorin Griguța, Sonia Codorean, Răzvan Pașca, Petru Damșa, Vasile Pop, Rodica Dunca, Mădălina Pop

 Invitați : Andrei Petruș, Francesca Hojda, Teodora Stupar, Marius Sabo, Adam Jenei, Andreea Podină și Florin Pop (Pefi) din Gașca de Acasă, Radu Jaszberenyi din Riot Monk, Diana Topan și Tibi Robotin

Invitați în premieră : Ania Sacaci și Cătălina Teșileanu

Scenografia : Codruța Podină și Mihai Vălu
Video: Teo Molnar
Sonorizare: Dan Prodan
Filmare: Liviu Popovici
Lumini: Sandu Șimonca, Felix Mare, Marin Codrea
Coordonator tehnic: Augustin Danciu

Spectacolul se joacă cu publicul în sală.  Durata: 90 minute / Preț bilet premieră: 25 lei

Sâmbătă, 24 aprilie și duminică, 25 aprilie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să vizioneze spectacolul DOMNUL GOE ȘI UN PEDAGOG DE ȘCOALĂ NOUĂ, după I. L. Caragiale, regia Alina Hiristea.

“Alăturarea celor două opere literare în cazul nostru nu este deloc întamplătoare. Ele au ceva în comun ce nu este analizat. Şi anume educaţia. Propun în acest spectacol să privim ce se întâmplă cu educaţia, mai întâi în mediul familial, şi aici ne vom referi la “D-l Goe”, ca apoi să vedem ce se întâmplă cu educaţia bazată pe o pedagogie ce voia a fi ştiinţifică, în mediul instituţional, la şcoală, aşa cum vom vedea în partea a doua “Un pedagog de şcoala nouă”.  (Aurel Cucu)

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei

Duminică, 25 aprilie și luni, 26 aprilie, de la ora 17.00, are loc spectacolul itinerant DEKAROOM, regia Andrei Dinu și Raul Hotcaș, o altfel de zi a ușilor deschise, în care publicul va descoperi locuri misterioase și  încărcate  de o nebănuită teatralitate, actori în ipostaze inedite, personaje aflate în situații limită, care  vor aminti de viața pe  care o trăim cu toții de la o vreme-ncoace.

Spectacolul durează două ore și se joacă în spații underground ale teatrului! Accesul este limitat la un număr de 20 spectatori / reprezentație, datorită pandemiei și a specificului spectacolului. Pentru buna desfășurare, publicul este rugat să ajungă cu minim 20 de minute înainte de ora programării, pentru a fi instruiți privind traseul ce urmează a fi parcurs.

Ore acces spectacol:
ora 17.00 – 4 persoane
ora 17.20 – 4 persoane
ora 17.40 – 4 persoane
ora 18.05 – 4 persoane
ora 18.30 – 4 persoane

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

”Rugăm spectatorii să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă!”, menționează Teatrul Municipal.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *