Doi marocani opriti din drumul ilegal spre vestul Europei

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au depistat doi cetateni din Maroc, solicitanti de azil in tara noastra, care intentionau sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ungaria.

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Satu Mare impreuna cu lucratori din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berveni au declansat o actiune pe linia prevenirii si combaterii migratiei ilegale, in zona de competenta.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Politistii de frontiera au depistat pe raza localitatii Boghis, din judetul Satu Mare, doi cetateni straini care se deplasau, pe jos, spre frontiera cu Ungaria. Deoarece nu isi justificau prezenta in zona, acestia au fost condusi la sediul Politiei de Frontiera pentru cercetari. In cadrul verificarilor preliminare, politistii de frontiera au stabilit faptul ca cei doi barbati sunt cetateni marocani, cu varste de 28 si 32 de ani, solicitanti de azil in Romania.”

Acum, sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, iar in continuare urmeaza a fi luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole