DOLIU LA PRIMĂRIA MOISEI – ”Doamna Ingineră„ a decedat la spitalul din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Doliu la Primăria Moisei, după ce unul dintre angajații primăriei a murit din cauza unor probleme de sănătate. Un anunț oficial anunța că „astăzi este o zi tristă. Colega noastră, domna Coman Voichița sau așa cum o știam toți “doamna Ingineră”, a încetat din viață la vârsta de 69 de ani. Doamna Ingineră a încetat din viață în această dimineață la spitalul din Baia Mare, după ce a fost trimisă de la spitalul Borșa pentru mai multe investigații. Peste 40 de ani angajată la Primăria Moisei, iar în ciuda problemelor de sănătate era nelipsită de la serviciu, zi de zi chiar și în zilele libere sau în weekend.
În memoria colegilor şi a instituţiei, doamna Ingineră va rămâne pentru totdeauna un reper de dăruire și devotament, gata oricând să ajute pe oricine! Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă si transmitem condoleanţe familiei îndoliate!”.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Ioan

    Exagerările nu sunt un lucru bun, niciodată… Simțul măsurii trebuie să-l avem mereu ! Păcat, mare păcat ! Sinceră compasiune celor apropiați ! ;

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole