Doru Dăncuș sau Pap Zsolt? Consilierii locali, chemați să voteze viceprimarul cu atribuții de primar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierii locali sunt chemați luni, 4 decembrie, într-o ședință extraordinară care va avea pe ordinea de zi un singur proiect de hotărâre.

Este vorba despre proiectul privind înlocuirea viceprimarului (în acest moment este Doru Dăncuș) care exercită primul calitatea de înlocuitor de drept al primarului, desemnat prin H.C.L. nr. 418/2020.

Practic, consilierii locali vor trebui să voteze cine dintre cei doi viceprimari, Doru Dăncuș și Pap Zsolt Istvan, va avea și atribuțiile primarului.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. cetatean

  clar Pap trebuie ales, ca sa starpim carcatita penala ..daca ramane Dancus, e clar ca e ca si cum ar fi Chereches…o sa continuam parangheliile la pret dublu, luminite la pret triplu, dezapezire inexistenta pana in iunie…apropo Dancus, ai iesit si ai organizat conferinta aceea in care ne-ai aratat ca sti sa minti la fel de mult ca Chereches – aici ma refer la dezapezire – platim cea mai scumpa dezapezire din Romania raportata la numarul de locuitori, dar care nu exista, la fel cum nu a existat nici Joi cand era plin de polei si nu a iesit o masina sa arunce material antiderapant…penal corupt si mincinos…

  Reply
 2. Ioan

  Foarte corect… De aceeași părere ! Pap Zsolt e de preferat și dacă dovedește că e un bun gospodar de ce n-,ar fi ales cu brio în alegerile care se apropie ?

  Reply
 3. SShowman

  Mda … Dacă un edil bogat ne-a băgat pe plan economic în evul mediu , eu propun să aleagă unul ,, flămând ,, !!! … De ce ?! … ,, Aproape toți oamenii rezistă nenorocirile . Dacă vrei să verifici caracterul unui om , atunci dă-i Putere . ,, = Abraham Lincoln =

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole