Două ucrainence cu maşini radiate din circulaţie, oprite la PTF Sighet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În data de 23 iunie, în jurul orei 23.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighet s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră o tânără în vârstă de 25 de ani, având cetățenie ucraineană.

”Aceasta conducea un autoturism marca Mini Cooper, înmatriculat în Lituania. În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este radiată din circulaţie din 28 aprilie 2022.

Două ore mai târziu, la același punct de frontieră s-a prezentat pentru a ieși din țară o altă persoană, femeie, în vârstă de 51 de ani, având, de asemenea, cetățenie ucraineană. Aceasta conducea un autovehicul marca Land Rover, înmatriculat în Lituania. La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat, în cadrul verificărilor efectuate, că mașina figurează ca fiind radiată din circulație din data de 03 iunie 2022”, transmite ITPF Sighetu Marmației.

În cele două cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2