DREPT LA REPLICĂ – Ce spune CFR Călători despre incidentul de la Fersig

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

„DREPT LA REPLICĂ

Ca urmare a articolului apărut în data de 28 iunie 2022 – Pentru o corectă  informare, CFR Călători face următoarele precizări, pe care vă rugam sa le publicaţi ca drept la replică: În data de 28 iunie 2022, în apropierea localităţii Fersig, s-a produs defectarea  locomotivei trenului R 4046 care circulă pe ruta Baia Mare – Jibou urmată de o degajare de fum.  În conformitate cu  procedurile în vigoare la CFR Călători, mecanicul trenului a avizat serviciul 112, acţionând în continuare  conform reglementarilor specifice. Echipajele de  intervenție sosite  la fața locului au constatat defectarea locomotivei şi degajarea de fum.

Siguranța și securitatea pasagerilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol.  Călătorii care se aflau în tren au coborât până la reluarea în condiții de siguranță a circulației trenului remorcat de o locomotivă de ajutor.

În concluzie, incidentul produs nu a fost un incendiu, ci o defectare de material rulant care s-a manifestat cu degajare de fum. Pe viitor, pentru o corectă informare a publicului, vă rugăm să vă adresaţi la CFR Călători: www.cfrcalatori.ro. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere.

PS: Noi le transmitem celor de la CFR că incendiul nu l-am inventat noi. Dovadă fotografia alăturată care nu are nevoie de comentarii:

 

Ziarmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2