Droguri la Moisei. Trei tineri dau acum explicații autorităților

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Drogurile au ajuns și la Moisei. Un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit aseară pentru control un autoturism înmatriculat în România în care se aflau trei bărbați. Aceștia, odată ce mașina a fost oprită, au aruncat două plicuri pe partea carosabilă. La volan se afla un maramureșean de 19 de ani, iar în calitate de pasageri alți doi maramureșeni de 21, respectiv 33 de ani.

„În urma verificărilor specifice efectuate asupra tinerilor și a autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în total trei plicuri de tip zip-lock, două aruncate pe partea carosabilă și unul pe podeaua din autoturism, ce conțineau o substanță albă cristalină, de aproximativ 2, 36 grame, posibil 3CMC (metcatinonă, n. red.). Drept urmare, plicurile cu praf alb susceptibile a conţine substanță interzisă au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

Tinerii au declarat că nu știu cum au ajuns pliculețele la ei în mașină. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu fără drept. Substanța a fost ambalată, sigilată și transmisă către SCCO Maramureș, iar cercetările sunt continuate în baza delegărilor procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș existând suspiciunea săvârşirii unor fapte penale incriminate de Legea 143/2000”, arată ITPF Sighetu Marmației.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole