Drumeție la Creasta Cocoșului organizată de Muzeul Județean de Mineralogie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sâmbătă, 4 iunie, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Societatea Geologică a României, Asociația EcoLogic și Clubul de Turism Creasta Cocoșului organizează o drumeție la aria naturală protejată Creasta Cocoșului.

”Evenimentul este dedicat zilei de 5 iunie, când la nivel internațional se celebrează Ziua Mondială a Mediului.
Plecarea se va face la ora 09:00, din fața Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, cu un autobuz pus la dispoziție de către organizatori, iar pentru cei care doresc să vină cu mașina, pornirea pe traseu se va face la ora 09:30 de la Hanul Pintea din Pasul Gutâi.

Toți cei interesați sunt rugați să vină echipați pentru un traseu pe munte, cu bocanci, haine adecvate, pelerină de ploaie și să aibă la ei o cantitate de apă suficientă și mâncare pentru prânz.

Pentru a evita eventuale neplăceri cauzate de vreme, vă rugăm să urmăriți site-ul Muzeului de Mineralogie, în data de 3 iunie deoarece, dacă condițiile meteo vor fi nefavorabile, pentru data de 4 iunie, drumeția va fi reprogramată”, spun reprezentanții Muzeului Județean de Mineralogie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2